Печен език

РосицаРосица
Помощник Готвач
119
497
164
204
2
26/01/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 511
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва.

Лукът се задушава в олиото. Филията от хляба се накисва в мляко. Към задушения лук се прибавят яйцата, изцедената добре от млякото филия и подправките.

Разбърква се добре и половината от сместа се разстила в добре намазнена тава, и с нареждат от горе парчетата език.

Покриват се с останалата част от сместа. Поръсва се с настъргания кашкавал. Нареждат се отгоре парченца масло и се пече до червено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар