Свинско с картофи и ориз

Румяна милчеваРумяна милчеваЧирак13012371
30/01/2017
"Решихме да съчетаем две класически гозби със свинско в една и ни се получи много добре. Сега опитайте и вие и си дайте оценката "
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 198
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на дребни парчета и го слагаме да се запържи леко от всички страни.

Лукът се нарязва на ситно и се слага при месото и той да се запържи за 2-3 мин. Доматите ги рендосваме на рендето и ги добавяме към месото, запържваме 4-5 мин. и добавяме червения пипер, брашното, черен пипер и пикантината.

След това прибавяме 3 в.ч. вода и картофите, нарязани на едро. Оставяме да ври около 20 мин.

След което прибавяме измития ориз, захлупваме и варим до готовност на ориза.

Когато е готов, прибавяме чубрица и магданоз, слагаме капака и спираме котлона.

Оставяте малко да се охлади и сервирате.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар