Измирска кавърма

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
01/02/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо356
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме агнешкото месо, нарязваме го на кубчета и го запържваме в зехтина и част от маслото.

Добавяме и обелените малки лукчета и оставяме всичко да се задуши на слаб огън за около 45-50 мин. или докато течността се изпари.

Когато остане само на мазнина слагаме останалото масло. Подправяме със сол, черен пипер, риган и ситно нарязан копър. Разбъркваме добре.

В порционна чиния слагаме ринг и добавяме варен ориз. Отгоре слагаме от кавърмата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Eva
Eva
11.03.2018 17:15
Аз прибавих също и гъби.Все пак това е кавърма
0
0