Телешки чомлек в гювеч

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
04/02/2017
"Готови ли сте за пиршество "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 838
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата69
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходящ съд сгорещяваме олиото и изпържваме предварително нарязаното на парчета месо. След това го прехвърляме в глинен гювеч.

Към месото добавяме нарязаните на едро лук, картофи и моркови. Слагаме и бахара, дафиновите листа, нарязания на ситно чесън, червения пипер и маслото.

Подправяме със сол на вкус. Добавяме и виното и около 200 мл вода и слагаме ястието във умерена фурна.

Готви се до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар