Бъркани яйца с праз и домашна луканка

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1484140215175
06/02/2017
"Хапваме и си спомняме за баба, която първа ни нагости с този селски специалитет "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 831
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр
  • луканка - 1/2 домашна
  • праз - 1/2 стрък
  • олио
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате луканката на дребни кубчета или на кръгли парченца.

Слагате в тигана малко олио, нарязвате праза на ситно и започвате да го пържите.

Пържите докато стане прозрачен и добавяте парченцата луканка.

Заедно пържите съвсем кратко и чуквате яйцата, овкусявате с черен пипер и сол, разбърквате и пържите за кратко ако обичате по-рохки яйца.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар