Агнешко Айнгемахт

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
939
154
731
1
16/02/2017
"Зад сложното име на тази рецепта се крие разкошно агнешко с апетитен сос - затова горещо го препоръчваме"
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо803
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го изваждам.

В тиган разтопяваме маслото и слагаме брашното. Разреждаме с бульона от месото, като непрекъснато разбъркваме до получаване на хомогенна смес.

Добавяме месото към соса и слагаме нарязания на парченца лимон, черен пипер и индийско орехче.

Поръсваме с наситнен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар