Пикантна печена агнешка плешка с подправки

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
17/02/2017
"Тайната на ароматното агнешко е в подправките и с наша помощ тя вече не е тайна "
Приготвяне30 мин.
Готвене140 мин.
Общо170 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 095
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоляваме плешката със сол и кимион и я намазваме с олиото.

Разбиваме яйцето заедно с мекото масло, счукания чесън и ситно нарязаните копър и магданоз. Така приготвената смес слагаме върху плешката, като я прихлупваме на две и я забождаме с клечки за зъби в краищата.

Слагаме в тавичка много внимателно и заливаме с бялото вино. Печем в умерена фурна за около 120 мин, като от време на време поливаме със соса.

След като минат 60 мин, обръщаме плешката, за да се изпече и от другата страна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар