Свински мръвки с лук

19/02/2017
"Няма нужда всяко ястие да е сложно и трудно да приготвяне, важното е да е толкова вкусно, че да ти се прииска да си оближеш пръстите, а това е точно такова "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 226
  • Преглеждания за месеца447
  • Преглеждания за седмицата167
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • лук - 3 глави
  • сол - на вкус
  • олио - 1 с.л.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва ма малки парченца и се поставят в тава за печене, в която преди това сме намазали дъното с олиото.

След това нарязваме и кромида и го прибавяме към месото.

Посоляваме на вкус и поръсваме с черен пипер на прах.

Слагаме тавата във фурната и печем за 30 минути на 210 градуса.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар