Гювечета наслада с пресни гъби

26/02/2017
"Няма да крием - това са любимите ни гювечета! Опитайте, коментирайте и оценете! И да не забравите да дадете един лайк за майстора "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 477
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре пилешкото месо и го режем на хапки. Лука и картофите ги белим и нарязваме.

Морковите мием и режем на колелца. Чушките се нарязват на ивички, а маслините - на кръгчета.

Гъбите измиваме, махаме пънчетата и режем на тънко. Зеленчуците се смесват заедно с нарязаното месо, солта и черния пипер.

На дъното на гювечета поставяме лук, върху него всичко, което сме смесили, и най-отгоре нареждаме гъбите.

Сипваме мъничко водичка, поставяме и доматеното пюре или кетчупа.

Захлупва се и се пекат до готовност.

Керамична касерола с дръжки 16см-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
6.00 лв.
4.62 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар