Прясно зеле със заешко месо

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1489140315225
26/02/2017
"Няма начин да не ви хареса - опитайте и споделете с приятели "
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 489
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • заешко месо - 1/2 заек
  • зеле - 1 зелка
  • домати - 1 буркан белени
  • магданоз
  • червен пипер - на зърна
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на порции месо запържвате с повече олио.

След като хубаво се запържи сипвате червения пипер и веднага добавяте вода, не много, само да се облее, защото зелето ще си пусне доста вода.

Нарязвате зелето и след като месото е повряло се добавя зелето и доматите. Оставяте да се доварят и овкусявате с черен пипер на зърна.

Когато изключите манджата поръсвате с магданоз. Ако обичате запечена манджа може да я запечете в фурната.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар