Агнешка капама със спанак

06/05/2012
"Макар и представите ни за капама да са различни, това агнешко ястие е истинска наслата за сетивата и невероятно съчетание на вкусното със здравословното!"
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 597
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязано на парчета се пържи в част от сгорещеното масло.

Изважда се от маслото, и в последното се слага само бялата част на лука, нарязан на дребно.

Като се позапържи, прибавят се нарязаните моркови и накълцания, предварително почистен спанак.

След задушаването им с доматеното пюре се връща и месото.

Поръсва се със сол и червен пипер.

Залива се с хладка вода и се вари на тих огън, докато остане само на мазнина.

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар