Начин на приготвяне
В чаша смесете доматеното пюре с кетчупа и черния пипер оставете настрани.
Нарежете почистения лук на полумесеци, настържете морковите на дълго като за моркови по корейски и червените печени и обелени чушки на дълги ивици.
Почистените, измити и подсушени филета нарежете на кубчета. В съд с капак запържете месото до лек златист цвят в нагрятото олио, прибавете лука, морковите и запържете за 2-3 минути на слаб огън.
Сипете доматената смес към тях и разбъркайте. Добавете 2 ч.ч. вода и посолете на вкус.
След като гулашът заври, оставете го да къкри за около 15 минути, като периодично разбърквате.
Сервирайте ястието с печени картофки в масло поръсени с риган.
Гулашът с пилешко месо е готов.