Калугерски сач

Тодорка СпасоваТодорка Спасова
Чирак
45391137486
Калугерски сач1 / 2
23/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Да знаете, че с този калугерски сач трябва да приготвите доста от калугерското червено вино"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 800 г
  • гъби - 200 г
  • суджук - 400 г /наденица/
  • лук - 4 глави
  • бяло вино - 4 к.ч.
  • шарена сол
  • черен пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се нарязва на кубчета и се изпържва в намаслен тиган.

Прибавят се нарязания на полумесеци лук и гъби и нарязаният на кръгчета суджук.

След като се поизпържат, се сипва виното и повечко вода.

Слагат се подправките и сачът се задушава до готовност.

Калугерският сач е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: