Начин на приготвяне
Докато оризът се вари, се слагат сол (да се внимава, защото и тофуто ще е солено) и кимион. Когато се свари, се слага малко олио.
Намазнява се съвсем леко тиган и вътре се натрошава тофуто (ако е в саламура, се подсушава предварително с кухненска хартия), но на по-големи хапки, за да стане после като пилешко. Слагат се черен пипер, чесън на прах и ако не е солено тофуто, сол.
На средна степен * се включва котлонът и от време на време се разбърква докато покафенее хубаво отвсякъде. Накрая се оставя за още няколко минути на съвсем слаб котлон.
Когато пилешкото е готово, се прибавя при ориза и се разбърква.
* Не се усилва на много висока степен, защото тогава единствено ще покафенее бързо, но няма да придобие текстура подобна на пилешко.