Чеснова паста от пресен чесън

ЕмелЕмел
Чирак
26
2
46
1
25/04/2017
"Едно свежо допълнение към трапезата с любим и познат аромат "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 025
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • пресен чесън - 2 връзки
  • сол - 1 с.л.
  • олио - 250 мл
  • копър - 5 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се изчиства и измива, след това се нарязва на едро, пасира се първо със солта и копъра, после малко по малко се добавя олиото и се продължава пасирането докато се достигне желаната гъстота.

Ако не стигне олиото може да се сложи още.

Пастата може да се сервира с всички видове храни.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар