Начин на приготвяне
Пилето измийте и поръсете с малко сол, червен пипер и хубаво го натрийте с пилешкия бульон. Само бульона не може да овкуси изцяло пилето особенно вътрешната част.
Отрежете си голямо парче фолио и сложете пилето като сложете парченца масло на няколко места, хубаво го увийте и поставете в тава, сложете да се пече. Отделете си 5 - 6 печурки премахнете пънчетата, тях ще напълните по късно.
Останалите печурки нарежете на ивици, лука и джоджена също и оставете настрана. След около половин час печене на пилето във фолио го развийте. В същата тава сложете масло, нарязаните гъби, лук, джоджен, парченца от пушеното месо.
Поръсете с малко сол и черен пипер, заделените цели гъбки намажете с малко масло и завийте на розичка от пушеното месо и отгоре сложете парче топено сирене.
По средата сложете отвитото пиле и отново добавете малко масло. Печете в фурната до хубав златист цвят на пилето и гъбките.