Свински джолан със зеленчуци в глинен гювеч

Dora GrozevaDora GrozevaПомощник Готвач107303222
15/05/2017
"Така го обичаме - на бавен огън и в гювеч, а вие не се облизвайте, ами си запишете рецептата "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 953
  • Преглеждания за месеца207
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едри парчета /за една порция/ овкусява се със солта и черния пипер и се запечатва в тиган от всички страни.

В тиган се задушават нарязаните зеленчуци. Добавят се подправките и се доливат 3 ч.ч.вода.

Нарежда се месото в глинен гювеч, добавя се зеленчуковата смес.

Печем на 200 градуса до готовност на месото.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар