Свинско месо със зеленчуци

Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова
Мастър Шеф
3822k9719
Свинско месо със зеленчуци
Снимка: Христилияна Димитрова
2 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
2
"Вкусно и обичано от всички е свинското със зеленчуци - гответе, хапвайте и се наслаждавайте на живота"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 300 - 400 г
  • чушки - 2 бр. зелена
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • соев сос - 5 - 6 с.л.
  • мед - 1 ч.л.
  • универсална подправка - подправка за барбекю 1 с.л.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на малки парчета. Чушката, морковът и лукът също се нарязват на ивици. В тиган се слага олиото да се сгорещи.

След като олиото се е сгорещило се прибавя свинското месо. Подправя се с подправката за барбекю.

Пърженото свинско се разбърка от време на време. Когато месото е почти готово се прибавя соевият сос и меда.

Разбърква се за малко и когато е напълно готово и се изважда от тигана. В същия сос се прибавят нарязаните зеленчуци.

Те също се разбъркват от време на време. Запържват се до омекване на зеленчуците. След като и зеленчуците са готови се махат от котлона.

Готовите зеленчуци се прибавят към свинското месо. Поднасят се топли.

Свинското месо със зеленчуци е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: