Начин на приготвяне
Свинското месо се нарязва на малки парчета. Чушката, морковът и лукът също се нарязват на ивици. В тиган се слага олиото да се сгорещи.
След като олиото се е сгорещило се прибавя свинското месо. Подправя се с подправката за барбекю.
Пърженото свинско се разбърка от време на време. Когато месото е почти готово се прибавя соевият сос и меда.
Разбърква се за малко и когато е напълно готово и се изважда от тигана. В същия сос се прибавят нарязаните зеленчуци.
Те също се разбъркват от време на време. Запържват се до омекване на зеленчуците. След като и зеленчуците са готови се махат от котлона.
Готовите зеленчуци се прибавят към свинското месо. Поднасят се топли.
Свинското месо със зеленчуци е готово.