Специалитет Рим

17/06/2017
Elena Mateva
отElena MatevaПомощник Готвач2311
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо120
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на тънки малки пържоли. Наръсете ги със сол и черен пипер.

Върху всяка пържола поставете резенче шунка и малко джоджен. Всяко парче завийте на руло и забодете с клечка за зъби.

Оваляйте рулата в брашно и пържете от всички страни в силно сгорещено олио до зачервяване.

В малко олио задушете лук. Прибавете 1 супена лъжица брашно. Налейте малко вода, чаша бяло вино, добавете сол и черен пипер. Разбъркайте и оставете да заври. Залейте рулцата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар