Палачинкова торта Престиж

ЕфросияЕфросия
Джедай
938
4k
10
13k
06/07/2012
"Не може да отречете, че палачинковите торти дават широко поле за изява на кулинарното въображение, а и са толкова вкусни "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции8-10 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17 124
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете сметаната и крема сиренето, докато се получи гладък крем. Гъбите нарежете и задушете до готовност в 2 с.л. масло.

Нарежете на тънки ивици шунката, киселите краставички и моцарелата. Маслините обезкостете и разполовете.

В подходящ поднос или тава започнете да редите тортата, като първата палачинка мажете с бялата смес и разпределяте от продуктите на вкус.

Следващата палачинка се маже с лютеница или доматено пюре и пак се разпределят продукти на вкус.

Така до изчерпване количествата. Отгоре цялата торта се наръсва обилно с настърган кашкавал.

Слага се да се запече в силно загряна фурна до приятен загар на кашкавала. Поднесете палачинковата торта Престиж охладена.

Рейтинг

5 12
4 6
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
лора
лора
16.08.2013 17:43
моля,не ни подценявайте,това никаква палачинкова торта не е,на нищо не прилича,камо ли апетит да ти отвори...
0
0