Северняшка домашна лютеница

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
689
226
342
2
26/08/2017
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 569
  • Преглеждания за месеца432
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Лютеница

Начин на приготвяне

Чушките и доматите се измиват, подсушават и изчичат на котлона. Обелват се.

В купа се счуква чесънът със сол. Добавят се чушките една по една, изчистени от семките и нарязани. Счукват се с дървено чукало.

Доматите се изтискват от сока, нарязват се и се добавят. Гозбата се чука още малко. Лютивата чушка, нарязаният на ситно магданоз и олиото се прибавят най-накрая.

Капачки за буркани 50 бр - Етрополе
За вашата зимнина препоръчваме:
Капачки за буркани 50 бр - Етрополе
5.99 лв.
Виж ››

За да не отидат усилията ви на вятъра и да не се притеснявате, че зимнината ви ще се развали, заложете на изпитаното качество на капачки за буркани Етро Поле.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар