Фокача с риган

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
142
393
252
255
1
28/08/2017
"Ех, тези фокачи Италианците определено знаят как да готвят, а ние няма да се уморим да черпим идеи и опит"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо735
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във водата разтваряме маята. Добавяме сол и захар, зехтин и 2 ч.ч. брашно. Оставяме да втаса 10 минути.

След това отново бъркаме и добавяме останалото брашно.

Оформяме на кръг и поръсваме с риган обилно.

Съвсем леко поръсваме с зехтин отгоре и печем.

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
9.00 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар