Пилешки сърчица с карамелизиран лук

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВАИноватор17911272
05/10/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 586
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и измити сърчица се поставят във вряща вода и се сваряват за 15 минути на тих огън.

В силно загрято олио се запържват сърчицата и почистеният и нарязан лук, поръсени със солта и захарта, пържат до порозовяване – около 20 минути на слаб огън.

Добавят им се виното, чесънът, подправките и на по-тих огън се бъркат докато се изпари виното.

Може да се сервират и като предястие топли или студени със бяло или червено вино.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар