Есенна палачинкова торта

Viktoriya AfzaliViktoriya AfzaliГотвач10510112
16/10/2017
"Струва ни се, че и за зимата ще е идеална "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 736
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма чиния слагаме 1-вата палачинка. Намазваме я с майонеза и редим нарязаните на колелца кренвирши.

Слагаме 2-рата и намазваме с малко лютеница и натрошаваме една част от сиренето. На 3тата палачинка мажем с майонеза и настъргваме кашкавал.

На 4-тата и мажем с майонеза и редим нарязаните на половинки парчета домати и поръсваме с шарена сол. Така повтаряме докато свършат палачинките.

На последната най-отгоре мажем с майонеза и настъргваме останалия кашкавал. Отделили сме си няколко парчета доматчета за декорация и редим в кръг маслини.

Оставяме в хладилника солената палачинкова торта да се овкуси за няколко часа и да стегнат блатовете.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар