Начин на приготвяне
В голяма и дълбока купа настъргваме тиквичките. Слагаме ги в гевгир и прибавяме 1 с.л. сол и разбъркваме.
Нарязваме и доматите на кръгчета.
Отново в дълбока купа разбъркваме заквасената сметана, крема сиренето, настъргваме чесъна и разбъркваме.
Преместваме настърганите тиквички в купа и добавяме ситно нарязан копър, две щипки черен пипер и 2 бр. яйца. Хубаво разбъркваме, докато се разбият хубаво яйцата. Слагаме 5 с.л. брашно и отново разбъркваме добре.
В тиган загряваме олио и от направена тиквена смес правим палачинка и запържваме добре и от двете страни така, докато тя свърши.
С готовите палачинки /блатове/ започваме да сглобяваме тортата. В подходяща чиния слагаме един блат и го намазваме с млечния крем, гарнираме с домат, кашкавал, филе и царевица. Повтаряме до свършване на продуктите. Последният блат задължително трябва да завърши намазан с млечен крем.
Украсяваме с домат и краставички.