Начин на приготвяне
Обелете и почистете ананаса.
Сварете ваниловия пудинг по указания на пакета начин. След като пудингът се сгъсти, отстранете съда от котлона, охладете леко и добавете маслото. Нарежете половината ананас на малки кубчета, а останалата част на шайби.
Добавете кубчетата ананас към пудинга.
Облепете дълбока купа с найлоново фолио. Изсипете част от пудинга, след това сложете изрезките от блата, сладкото от ягоди и полейте отново с пудинг. Оставете сместа на хладно за 3-4 часа.
Обърнете тортата с помощта на чиния и отлепете внимателно фолиото.
Разбийте сладкарската сметана с помощта на миксер до получаването на гъст крем.
Намажете тортата обилно, загладете и гарнирайте с парченца ананас. Поръсете с кокосови стърготини.
Нарежете сметановата торта преди поднасяне.
Бялата торта с ананас е готова.