Чобански гювеч

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
01/03/2010
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 014
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, към тях се прибавя последователно натрошеното сирене, маслото, сухарът, прясното мляко, киселото мляко, магданозът и солта. Сместа се разбърква добре и се изсипва в намазан с масло пръстен гювеч. Пече се на силна фурна /220 градуса/. Поднася се топъл.

Мултифункционално ренде с 5 приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мултифункционално ренде с 5 приставки
28.99 лв.
Виж ››

Оставете работата по подготовката на продуктите за готвене на новото си мултифункционално ренде, вие просто си изберете приставка. Невероятно кухненско пособие, което веднъж попаднало в ръцете на една домакиня, трудно се измъква от тях. Многофункционално ренде за рязане на зеленчуци, плодове, сирене, подправки.

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар