Чобански гювеч

ЦветиЦветиНовак
01/03/2010
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 522
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, към тях се прибавя последователно натрошеното сирене, маслото, сухарът, прясното мляко, киселото мляко, магданозът и солта. Сместа се разбърква добре и се изсипва в намазан с масло пръстен гювеч. Пече се на силна фурна /220 градуса/. Поднася се топъл.

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар