Бекон на тиган с кашкавал и опушен вкус

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1454139914815
09/01/2018
"Брей какви сложни имена измислят само на най-вкусните мезета "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 970
  • Преглеждания за месеца358
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на тънки ленти, дълги колкото широчината на парчетата бекон.

Поръсете със пушения пипер, сложете по едно или две парчета кашкавал и навийте бекона стегнато.

Забодете дървени шишчета или клечки за зъби, за да не се разтварят.

Отвън също поръсете всички рулца със пушен пипер и пържете до зачервяване на умерен котлон.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#215390
Ще я пробвам, мерси за рецептата
0
0
Станислава Вълкова
Бързо, лесно и вкусно.
0
0