Бекон на тиган с кашкавал и опушен вкус

09/01/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1425138114404
"Брей какви сложни имена измислят само на най-вкусните мезета "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 960
  • Преглеждания за месеца193
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на тънки ленти, дълги колкото широчината на парчетата бекон.

Поръсете със пушения пипер, сложете по едно или две парчета кашкавал и навийте бекона стегнато.

Забодете дървени шишчета или клечки за зъби, за да не се разтварят.

Отвън също поръсете всички рулца със пушен пипер и пържете до зачервяване на умерен котлон.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Потребител#215390
Ще я пробвам, мерси за рецептата
0
0
Станислава Вълкова
Бързо, лесно и вкусно.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв