Кисело зеле със свински сърца и ориз

РАГРАГИноватор32813112
28/01/2018
"Вадете последните зелки от бидона, открихме с какво да ги сготвите "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо505
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете сърцата в тенджера под налягане.

Нарежете киселото зеле и го задушете в тенджера с олиото. Добавете червения пипер.

Изсипете прецедения бульон от сърцата и сварете зелето.

Като се свари, добавете почистения и измит ориз и нарязаните сърца.

Ориза оставете да се свари над зелето без да разбърквате.

След като ястието е готово, добавете черен пипер. По желание запечете във фурна.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар