Кисело зеле със свински сърца и ориз

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
328
970
471
425
2
28/01/2018
"Вадете последните зелки от бидона, открихме с какво да ги сготвите "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 142
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете сърцата в тенджера под налягане.

Нарежете киселото зеле и го задушете в тенджера с олиото. Добавете червения пипер.

Изсипете прецедения бульон от сърцата и сварете зелето.

Като се свари, добавете почистения и измит ориз и нарязаните сърца.

Ориза оставете да се свари над зелето без да разбърквате.

След като ястието е готово, добавете черен пипер. По желание запечете във фурна.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
marciano49
marciano49
20.05.2020 19:13
За киселото зеле...джолан, врат и ребра! Има неща, които не се нуждаят от иновации! Така де, то и с пилешки бутчета, ще е по-добре от сърцата!
0
0