Свински бъбреци и черен дроб с два вида лук

02/02/2018
"Както и да го кръщаваме, вие да си знаете, че се чете като Перфектното мезе за вино и ракия "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 617
  • Преглеждания за месеца164
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бъбреците почистваме от ципите и ги поставяме в оцет и вода да киснат за около 30 минути.

Почистваме и черния дроб и добре измиваме. Нарязваме ги на кубчета.

Почистваме и обелваме както пресния, така и стария лук. Стария нарязваме на половин и после на тънки шайби, а пресния на ситно.

В съд, където най-отдолу сме поръсили с олио, поставяме бъбреците и черния дроб, а отгоре поръсваме със соевия сос.

Разбъркваме добре и поръсваме както с пресния така и стария лук, пресования чесън и чубрицата. Добавяме и виното.

Поставяме във фурната и печем до готовност. Когато поднасяме ястието го поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар