Телешко с шарен боб

12/02/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо159
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета. Измийте добре месото с хладка вода, отцедете и след това го поставете в тенджера заедно с маслото и накълцания лук.

Разбъркайте, докато пържите. Когато месото покафенее, добавете вода, колкото да го покрие. Подправете със сол, черен пипер и 1 домат, нарязан на кубчета.

Покрийте тенджерата и оставете месото да заври.

Междувременно почистете предварително накиснатия боб. Добавете го към месото и долейте вода, така че да покрие съдържанието на цялата тенджера.

Варете, докато бобът и месото омекнат. Накрая добавете втория домат, нарязан на кубчета.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар