Макаронена торта с кайма

11/02/2018
Галя Николова
отГаля НиколоваЧирак8251
"Торта без блатове и без крем, която се сервира с бира или вино - как да не я опита човек "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 788
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма тенджера сложете каймата, за да се запържи заедно с лука, докато получи приятен кафяв цвят.

Добавете доматеното пюре в каймата и разбъркайте, докато започне да ври.

Пригответе формата, в която ще печете тортата (такава с откачащо се дъно).

Поставете един слой от предварително сварените макарони, след това соса и после пак макарони.

Залейте с останалата част от соса и поръсете с настъргания кашкавал. Печете 20-30 минути, докато кашкавалът се запече.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар