Рагу от пилешко месо

Рагу от пилешко месо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 60 г
  • картофи - 50 г
  • моркови - 10 г
  • карфиол - 10 г
  • грах - 20 г
  • целина - 10 г
  • лук - 5 г
  • домати - 20 г
  • масло - 7 г
  • брашно - 2 г
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в маслото и малко гореща вода на слаб огън.

Прибавят се на дребно нарязаните и предварително задушени зеленчуци, посоляват се и задушаването продължава.

Слагат се препеченото брашно, размито с малко вода, и нарязаните домати.

Ястието се вари и се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: