Бяло месо от пиле с гъбен сос

14/02/2018
"Ще се учудите колко е сочно това бяло пилешко месо в компанията на гъбения сос "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 399
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пилешките гърди, за да ги изтъните, и ги запържете в тиган с малко масло. Сложете капака и ги сгответе до готовност.

Почистените и нарязани на филийки гъби запържете леко в тиган с масло.

За соса запържете брашното в 3 с.л. масло и след като добие по-кафеникав цвят, го разредете с млякото при непрекъснато бъркане, докато се сгъсти.

Овкусете соса с горчицата, както и с подправки по избор - магданоз, мащерка или копър.

Поднесете порция пилешко, гарнирано с гъби и полято със соса.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар