Пълнено хлебче Душичка

МариянаМарияна
Мастър Шеф
734
261
616
6
24/02/2018
"Когато душата ти иска пълнено хлебче Душичка, как можеш да кажеш не "
Приготвяне20 мин.
Готвене28 мин.
Общо48 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 253
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме един вкусен хляб от пекарна с коричка. Хлябът, който ползвах, е с размери около 20 см диаметър и има дебела долна и горна кора.

Режем хляба по дължина и ширина до дъното, но без да режем долната кора. Образуват се квадратчета.

Режем кашкавала, сиренето и шпек салама на дълги лентички.

В разрезите слагаме от нарязаните парченца сирене, кашкавал и салам навсякъде. С размекнатия предварително маргарин с масло мажем отгоре обилно цялото хлебче с ръка.

Поръсваме хляба със сол, чубрица и риган. В тавичка с диаметър 25 см слагаме хартия за печене, така че да е и по стените ѝ.

Отгоре завиваме хубаво с фолио. Печем в зарята на 180 градуса фурна около 20 мин. Махаме фолиото и допичаме 8 мин. Хапваме топъл. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Биляна Владова
аз добавих и сминдух стана страхотно
0
0
Величка Щърбанова
Аз импровизирах по тази рецепта и ми се получи ммм.... ! :) Не ползвам в моят кухня маргарин и сложих краве масло. Не разполагах с шпек и сложих шарена сланинка нарязана на много тъничко! Супер е!
2
0