Задушени Броколи с Гъби

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1493140615275
27/02/2018
"Ароматни зеленчуци за лакомници "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 759
  • Преглеждания за месеца1021
  • Преглеждания за седмицата118
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • броколи - 1 бр. (може и замразено)
  • печурки - 300 г
  • зеленчукова подправка - 1 ч.л. по желание
  • масло - 20 г
  • черен пипер - по желание
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте много добре броколито и го накъсайте на отделни розички.

Гъбите измийте или почистете и нарежете на едри парчета или ивички.

В дълбок тиган с капак или плитка тенджера сипете гъбите и розичките броколи.

Налейте малка чашка вода и маслото, покрийте с капака и оставете да се задушават.

Малко по късно поръсете със зеленчуковата подправка и малко сол.

Разбъркайте и поръсете със черен пипер (по желание).

Поднесете топли!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Станислава Вълкова
Добро съчетание на продукти. допада ми рецептата
1
0