Постна Мусака с Гъби

01/03/2018
"Постна мусака, ама мусака - хапвайте и дайте висока оценка на майстора за страхотната рецепта "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 092
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме картофите и ги нарязваме на дребно. Сипваме ги в тава.

Нарязваме и морковите и лука на дребно и ги сипваме при картофите.

Наливаме вода, колкото да покрие зеленчуците, и печем около 30 минути.

Гъбите пасираме и ги запържваме в олиото за 10 минути. Прехвърляме ги в тавата при зеленчуците.

Добавяме индийското орехче, солта и накълцания копър.

Маслините обезкостяваме, нарязваме ги и добавяме и тях при останалите продукти. Разбъркваме.

Най-отгоре обилно поръсваме червения пипер и запичаме още около 15 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар