Зелен Фасул със Свинско Месо в Тенджера

11/03/2018
"А лъжица кисело мляко ще сложите ли преди поднасяне?"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 237
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, морковът, чушките и чесънът се нарязват на ситно. В тенджера се слага олиото.

Слага се месото, нарязано на порции, и се запържва леко. Добавят се нарязаните зеленчуци и малко вода да се задуши.

Добавя се нарязаният зелен фасул. Задушава се още 5 мин. Добавят се червеният пипер и брашното и се долива горещата вода. След завиране огънят се намалява и се оставя да къкри 40 мин.

Добавя се настърганият домат, захарта, солта и останалите подправки. Оставя се за още 15 мин. След сваляне от котлона се слага пресен ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар