Зелен Фасул със Свинско Месо в Тенджера

Цветанка ЦветановаЦветанка Цветанова
Готвач
123
414
265
138
2
11/03/2018
"А лъжица кисело мляко ще сложите ли преди поднасяне?"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 312
  • Преглеждания за месеца371
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Задушено Свинско

Начин на приготвяне

Лукът, морковът, чушките и чесънът се нарязват на ситно. В тенджера се слага олиото.

Слага се месото, нарязано на порции, и се запържва леко. Добавят се нарязаните зеленчуци и малко вода да се задуши.

Добавя се нарязаният зелен фасул. Задушава се още 5 мин. Добавят се червеният пипер и брашното и се долива горещата вода. След завиране огънят се намалява и се оставя да къкри 40 мин.

Добавя се настърганият домат, захарта, солта и останалите подправки. Оставя се за още 15 мин. След сваляне от котлона се слага пресен ситно нарязан магданоз.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар