Филе от риба Хоки на тиган

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
871
58
14884
14/03/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо821
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • риба хоки - 1 кг филе (замразено)
  • Марината
  • зехтин - 1 с.л.
  • лимонов сок - от 2 лимони
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете рибните филета, измийте и ги подсушете старателно. Смесете прясно изцедения лимонов сок със зехтин, сол и черен пипер.

Оваляйте филетата в маринатата и ги оставете за около час в хладилник.

Загрейте тефлонов тиган, сложете филета и го полейте с ароматната марината. Печете за около 10-15 минути от всяка страна.

Поръсете рибата с прясна мащерка и поднесете с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар