Грах с кайма

18/03/2018
"Чудите се какво да забъркате за нула време, а отговорът е точно пред очите ви "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 557
  • Преглеждания за месеца169
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган се задушава лукът до златисто. Добавя се каймата и тя се запържва.

След това се добавя 1 с.л. брашно и накрая червен пипер. Добавят се двата буркана грах. Разбърква се и се оставя да ври на средно силен котлон за около 30 мин.

След това се добавят нарязаните на ситно домати. Подправя се със сол, щипка захар и черен пипер.

Ври още 10-15 мин. Може да се добави и нарязан на ситно магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар