Сладък хляб в хлебопекарна

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1454139914815
11/04/2018
"За отличен резултат е достатъчно само да спазвате рецептата, да ви е сладко "
Приготвяне10 мин.
Готвене130 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 307
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • вода - 250 мл
  • олио - 2 с.л.
  • захар - 3 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • суха мая - 1 ч.л.
  • брашно - 450 г (София мел екстра)
  • сухо мляко - 2 с.л.
  • семена - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сладкия хляб от хлебопекарна е много мек, пухкав и сладникав на вкус.

Почти във всяка марка хлебопекарни има рецепта и указания за направата му.

Сипете хладка вода, захар, сол, олио и пресятото брашно. Много внимателно притеглете всички продукти.

Върху брашното сипете маята и сухото мляко. Пуснете хлебопекарната на програмата, която е за сладък хляб, и оставете да направи този ароматен сладък хляб.

По желание можете да добавите и семена.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар