Доматен хляб с маслини в хлебопекарна

Яница НиколоваЯница Николова
Иноватор
471
400
190
4
15/04/2018
"Лесно е с точната рецепта и е тоооолкова вкусно "
Приготвяне5 мин.
Готвене180 мин.
Общо185 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо276
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • вода - 150 мл
  • доматено песто - 2 - 3 с.л.
  • олио - 2 с.л.
  • прясна мая - 6 г
  • захар - 1 с.л.
  • брашно - 310 г
  • сол - 1 ч.л.
  • маслини - 5 - 6 бр. без костилки, нарязани
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се слагат в съда на хлебопекарната в същата последователност.

Включва се на първа основна програма, на слабо препечена коричка.

След това се изважда на решетка, за да се охлади.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар