Пълнени чушки в Крок-пот

16/05/2018
Таня
отТаняМастър Шеф130714218483
"Престъпление е да имате Крок-пот, а досега да не сте приготвяли пълнени чушки в него "
Приготвяне30 мин.
Готвене190 мин.
Общо220 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо480
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Pочистваме от дръжките и семената чушките и ги посоляваме отвътре.

Лука нарязваме на ситно, а чесъна - обелваме и него на ситно. Задушаваме ги в олиото и към тях добавяме предварително измития ориз.

Поръсваме с малко червен пипер и разбъркваме.

В съд си омесваме каймата заедно с доматите и изсипваме към зеленчуците и ориза.

Оставяме така да се задушат, докато си променят цвета.

Прибавяме си с подправките и разбъркваме. С тази смес се пълним чушките.

Подреждаме в съда за готвене, в случая Крок-пот.

Сипваме олио и заливаме с водата.

Включваме уреда на II степен за 3 часа.

След като са готови, вадим, поставяме в тавичка и запичаме по желание във фурната за около 10 минути.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар