Зеленчуков пай с бутер тесто

Владка ПанайотоваВладка Панайотова
Готвач
135
144
63
74
1
17/05/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо714
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тавичка се оформя тестото по дъното и стените, дупчи се с вилица и се пече при 200-220 градуса за около 10 минути в предварително загрята фурна.

В сгорещено олио се пържи лукът на полумесеци, тиквичката на кубчета, пиперката на кубчета и гъбите нарязани на филийки. Пърженето е на силен огън да се позачервят зеленчуците. Посоляват се.

В изпечената кора, която отново се надупчва, се и изсипват зеленчуците и отгоре се редят колелца домати. Пече се около 30 минути при 180 градуса.

Към края се редят отгоре кубчетата кашкавал и се запича до разтапянето на кашкавала.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Станислава Вълкова
Чудесна рецепта. Приготвих я днес , мога да заявя че се получи действително вкусно .
0
0