Задушен агнешки черен дроб

04/06/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 970
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 2 с.л. олио задушаваме нарязания на едро лук.

Прибавяме солта и черния пипер и оставяме под капак на умерен огън.

След като омекне лукът, махаме капака засилваме огъня и оставяме да изври водата от лука.

Измития добре дроб нарязваме на малки парченца и запържваме за 10 минути в останалото олио в отделен съд.

Към лука изсипваме дроба и разбъркваме, поръсваме с магданоз и сервираме ястието топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар