Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пиле със зеле в тенджера под налягане

Пиле със зеле в тенджера под налягане

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
2331k1k2
Пиле със зеле в тенджера под налягане
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • зеле - 1 бр., по - голямо
  • домат - 2 бр.
  • сол
  • червен пипер - на вкус
  • пилешки бутчета - 2 - 3 бр. с част от гърба
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва и се посолява, добавят се рендосаните домати и се разбърква добре.

Бутчетата се измиват много старателно и се разделят на две части.

Зелето се поставя в тенджерата под налягане, добавяме и бутчетата, червения пипер и 1 1/2 водна чаша вода, тъй като зелето също ще пусне вода.

Готви се на умерен огън до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: