Пандишпаново руло

20/11/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Знаете ли колко много гости може да зарадвате с едно-единствено пандишпаново руло "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо77 813
  • Преглеждания за месеца1648
  • Преглеждания за седмицата180
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Яйцата и захарта се разбиват до побеляване, прибавя се брашното със содата и ванилиите. Разбива се добре и се изсипва в голяма правоъгълна намаслена тава, на дъното на която има намаслена хартия за печене.

Пече се на 180 градуса в незагрята фурна. След като е готов, блатът се обръща, още докато е горещ, върху хартия, на която е изсипана пудра захар. Веднага се намазва с мармалад и се наръсва със счукани орехи. Още топъл, се увива на руло с помощта на хартията.

Готовото руло се намазва старателно с разбита сладка сметана с орехи.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 13
4 6
3 3
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Rosica Rosenova
Rosica Rosenova
16.07.2014 15:18
Страхотен резултат. Благодаря за рецептата.
0
0
@
@
01.06.2014 15:28
Рецептата е страхотна!Пека в загрята фурна за около 5 минути, става невероятно вкусно!Благодаря!
1
1
Диана Цанова
Диана Цанова
25.11.2013 17:31
аз слагам бакпуловер
7
1

Виж всички коментари или напиши такъв