Тази рецепта коментираха

Анонимен
Г-ца Петкова
Г-ца Петкова
Аз имам въпрос става ли сочна самата торта . Или има нужда да се сиропира горния пласт преди да се намаже със сметаната,дали ще стане добре? А долниния пласт дали ще омекне от сладкото?
10.10.2017 19:06
Ива
Ива
Става супер
21.01.2016 21:54
1
Vanq Nikolaeva
Vanq Nikolaeva
супер
27.01.2014 17:25
1
Лейла
Лейла
Аз го правя този сладкиш много отдавна, но след като
го намажа с белтъците, връщам го пак във фурната
леко да се запече.Не му правя глазура
Става като целувки
27.01.2014 12:22
2
Деси
Деси
Стана уникален на следващия ден се стегна сметанат
16.11.2013 22:51
1
ДЕСИ
ДЕСИ
НА МЕН МИ СТАНА МНОГО РЯДКА ГЛАЗУРАТА
15.11.2013 14:25
2
1
Любка
Любка
Сладкиши използващи сурови яйца за консумация,както е с глагурата,крият рискове ако не са съвсем пресни,затова не е много успешен този сладкиш
14.10.2013 15:17
3
2
Емо
Емо
Аз не съм съгласен, на мене кака ми го праи тоя сладкиш.
01.08.2013 11:13
Дани Михайлова
Дани Михайлова
След като се изпече първия блат и се намаже със сладкото се изсипва останалата смес върху него и тогава сладкиша се пече само отгоре, това е пропуснато в рецептата.
27.06.2013 16:39
5
1