Тази рецепта коментираха

Анонимен
ДОРА ХОЛЯНОВА
ДОРА ХОЛЯНОВА
Чета... и отново се чудя? Пак нещо не разбирам. Големи безмислици....Защо трябва да слагаме дробчетата в глинен съд, като след това ги връщаме отново в тигана и там се довършва готвенето?
Моля ви пишете по-точно рецептите си, защото когато човек тръгне да готви нещо, следва рецептата последователно, както е написана. Натъквам се на какви ли не недоумици.
Все пак съм жена на години и знам как се готви, но чета рецептите, за да сравня с мойте и да науча нещо. Не съм нито "мастър шеф", нито "гуру" и т.н., но една рецепта трябва да е смислена и точна.
22.01.2019 11:48
16
1
1
Невена Блажева Иванова
Невена Блажева Иванова
Относно коментара ...."Големи безмислици....Защо трябва да слагаме дробчетата в глинен съд, като след това ги връщаме отново в тигана и там се довършва готвенето?"
Слагаме в глинен съд за да запазим топлината ...
както казвате сте жена на години ... не е необходимо да имате "титли" ,за да знаете това ...
Просто следвайте рецептите и се радвайте ,че научавате нещо смислено и точно !
Поздрави !
30.01.2025 21:54
Sunny Petkova
Sunny Petkova
А може ли вместо бяло вино да се сложи червено?
17.12.2018 21:43
1